Kreatív Stúdió

Várja azon kedves vendégeit akik kellemes, otthonos környezetben szeretnék eltölteni a szépülés pillanatait.

Dolgozóink kitűnő szakemberek, akik testreszabott eljárásokat alkalmaznak.

Szolgáltatásaink:

 • Fodrászat:egyedi, egyéni frizurák, kontyok
 • Kozmetika: Gyógyítás és szépítés, sminktetoválás, professzionális sminkek
 • Manikűr: műköröm építés, kézápolás praffin fürdőben, zyelés műköröm építés
 • Pedikűr: hogy kényelmesen járjon, talpmasszázs
 • Masszázs: a test és lélek pihenése, celluit és relax masszázs
 • Infra szauna: Az infrakabin tökéletes segédeszköz a természetes szépség megőrzéséhez. Gondoskodik a jó vérellátásról, sejtnövekedésről és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Rendkívül jó kezelést biztosít az akne, ekcéma, psoriasis, égések és egyéb bőrsérülések ellen. Növeli a bőr rugalmasságát. Kedvező hatással van a fájó izomrendszerre. Fájdalom csillapítás. Vérkeringés stimulálása. Gyógyító folyamatok gyorsítása betegségek fertőzések esetén.

ESKÜVŐI ELŐKÉSZÜLETEK A KOZMETIKÁBAN

Mindenki azt szeretné, ha esküvője tökéletesen sikerülne. Ehhez hozzátartozik az is, hogy az ifjú pár tökéletesen érezze magát a bőrében. Elsősorban a menyasszony az, akire mindenki felfigyel, és az összes szem rá szegeződik. Ezért minden nő szeretne a legszebb lenni a saját esküvőjén. A szépítkezést viszont nem lehet elég korán elkezdeni ahhoz, hogy az esküvő napjára minden kozmetikai probléma (akár az arcon akár a testen) megoldásra találjon, és ne az utolsó percben kapkodjunk. A legegyszerűbb, ha megkérdezzük kozmetikusunkat, hogy mikor milyen kozmetikai beavatkozást kell véghezvinni ahhoz, hogy a kezeléstől, arctisztítástól a szőrtelenítésen keresztül egészen a sminkig, mindennel végezzünk. Ezeken a beavatkozásokon kívül nem elhanyagolhatóak a testkezelések sem, amelyek napjainkban elég széles skálát tárnak elénk. A testkezelések célja a bőr feszessé válása, a cellulit (narancsbőr) eltüntetése, zsírégetés fogyás.

A tökéletes eredmény eléréséhez viszont ezen testkezeléseket is időben kell elkezdeni. Általában tíz alkalmas kúrákat szoktak alkalmazni a szakemberek, melyeket egy héten kétszer - háromszor végeznek el. Tehát ha a kozmetikában rendbe raktuk arcunkat és testünket, jöhet a hajunk és köreink.

Ha az esküvőn lekerül a fátyol, előbukkan a hajkorona, amit szívesen viselünk, ha szinte művészien elkészített remekműről van szó. És a kéz, mely az esküvőn sokszor előtérbe kerül, szinte az esküvő első perceitől, vegyük például a gyűrű felhúzását. Tehát elég sok tennivaló van még a nagy napig, de nem csak a menyasszonynak, hanem a vőlegénynek is, és az örömanyáknak, koszorúslányoknak is.Ebben nyújtanak segítséget a KREATÍV STÚDIÓ szakemberei.

A kozmetikában bőrmegújító kezelések, aknés, heges, gyulladt bőrök kezelése: ezekre a bőrtípusokra gondos kezelést kell alkalmazni egy, másfél, illetve két hónappal az esküvő előtt jó elkezdeni ezen kúrás kezeléseket. A bőr sérülésétől függ, hány alkalmas kezelést szükséges végrehajtani.

Ezek az eljárások kíméletes illetve mély hámlasztással történnek, egyénileg megtervezett kezelésmenettel. De ezek az eljárások nem csak az előbb említett szépséghibákat képesek javítani, vagy nagy részben eltüntetni, hanem megoldást jelentenek a pigmentfoltok, kisebb ráncok csökkentésében, megszüntetésében.
Az esküvő előtt kettő-három vagy négy héttel végezhetünk arctisztító kezeléseket, ezek a kezelések nem csak azoknak szükséges, akiknek olajos, zsíros bőrük van, esetleg egy-két gyulladtabb pattanás is megjelenik az arcon, hanem azoknak is, akiknek korpás szeborreás, inkább mitesszeres, de úgy érzik „száraz „ bőrük van. Ezektől a tisztító kezelésektől fellélegzik az arc, tiszta szép bőrképet kapunk, ami jó sminkalapot képez majd.

A szőrtelenítést az esküvő előtti napokban érdemes elvégezni, ha szép sima bőrfelületet szeretnénk mindenhol a testünkön. Ekkor érdemes még az utolsó simításokat elvégezni, a szempilla, szemöldökfestést, és szedést, ezenkívül ezekben a napokban van itt az ideje a próbasminknek is. Természetesen profi sminkesek végzik az esküvői sminkek elkészítését. Szépségszalonunk a testkezelésben is segítséget tud nyújtani vendégeinknek.

Üzletünkben infraszauna működik, mely igaz, nem csak az esküvői előkészületekben nyújt a szépülni vágyónak segítséget, hanem a mindennapokban való használata az, ami igazán hatásos, mert nem csak külsőnket változtatja meg pozitív irányban :

 • szép feszes bőr
 • selymes tapintás
 • gyulladások csökkentése
 • jó vérellátás a bőrben
 • bőrbetegségek csökkentése
 • psoriasis, ekcéma megszüntetése

hanem egészségünket is :

 • izületi betegségek csökkentése
 • fogyás
 • fájdalom csillapítás
 • vérkeringés stimulálása
 • gyógyító folyamatok gyorsítása betegségek fertőzések esetén
 • magas vérnyomás
 • égési sérülések gyógyítása
 • csalán kiütés
 • eltömődött pórusok
 • akne

A szaunát azok is előszeretettel használják, akik nem szeretik a túl meleg levegőt, ugyanis a kabinban 30 – 60 C° fok közti hőmérséklet uralkodik.

Test masszázs előtt igen kedvezően hat a zsírpárnák fellazításában, és a méreganyag eltávolításában. Cellulit masszázs előtt kimondottan ajánlott. Ezt a fogyasztó masszázs is kúraszerűen alkalmazzuk, ha egy-két hónapot hagyunk az eljárás lebonyolítására, bizonyosan be kell szűkítenünk az esküvői ruhát. Nagy választékban nyújt a szalon esküvői körömdíszítési mintákat, ötleteket. Nem csak kézen, lábon is. A műköröm építést is hagyjuk az utolsó napokra, az utolsó két-három nap a legjobb, hisz a körömlakk és az esetleges díszek ( kövek, gyöngyök ) frissen elkészítve a legszebbek.

És végleg se nem utolsó sorban a frizura. Érdemes az esküvő előtti két hétben festeni, ha a megszokott hajfestéket használjuk, ha újítani szeretnénk inkább négy héttel az esküvő előtt próbáljuk ki az új hajszínt, hogy esetleg még egy festésre sort tudjunk keríteni. Természetesen a próbasmink mellé próbakontyot, vagy frizurát sem árt készíteni. Az esküvői frizura és smink, az esküvő napján készül el a szalonban, vagy az esküvő helyszínén, ha a vendég úgy kívánja.

Reméljük tudtunk segíteni, eligazodni abban, hogy hol is induljunk el a szépségápolásban az esküvő előtt, és milyen lehetőségeket és segítséget tud nyújtani a KREATÍV STÚDIÓ abban, hogy azon a napon minden tökéletes legyen.

Részletes információt és további segítséget tudunk nyújtani

KREATÍV STÚDIÓ
Bp. 1201Nagy Győry István u.2
Tel. : 283 45 63
06 70 284 00 76
E-mail : kreativ.studio@freemail.hu